Pitali smo ljude koji je najbolji klub u Zagrebu: “Atmosfera odlična, prozračno je”

MNOGI smatraju kako je Zagreb najbolje mjesto za izlaske u Hrvatskoj. Stoga smo upitali same stanovnike glavnog grada koji zagrebački klub bi oni preporučili.

“Ovisi koju muziku slušate, ali meni je nekako najbolji Mint. Atmosfera je odlična, prozračno je, ventilacija radi, što u mnogim klubovima nije slučaj. Ekipa je malo starija, pa to isto doprinosi boljem doživljaju”, rekao je jedan mladić i dodao da u klubu uglavnom svira narodna glazba.

Jedna djevojka ima preporuku za one koji vole cajke. “Ako su cajke u pitanju, onda definitivno Secret. Ne mogu reći da sam tamo kao doma, definitivno nisam, ali je jako comfy i druželjubivo, pogotovo konobari, i ljudi su nekako puno bolji”, rekla je i dodala da je klub skup, ali da ona obično ne troši novac ondje. “Idem samo na ples”, rekla je.

“Mislim da ima svega, ima izbor za sve vrste glazbe”

Jedan mladić prvo je odgovorio da je Dinamo najbolji klub u Zagrebu, ali se ubrzo ispravio. “H2O. Dosta je velik, ne idu baš djeca, barem koliko ja znam, dobra muzika, dobra lokacija”, rekao je i dodao da uglavnom sviraju cajke, a da su cijene slične kao u ostalim klubovima.

Jedna djevojka imala je nekoliko preporuka. “Ako tražite cajke, onda BBS. Ali mi volimo isto izaći tipa u Alcatraz ili u Žirafu, tamo je cuga jeftina, po studentskim cijenama. Sve ovisi koju muziku volite. Mislim da ima svega, ima izbor za sve vrste glazbe”, rekla je djevojka.

Jedan mladić ponudio je alternativu klubovima. “Ne idem u klubove, ali čuo sam da je H2O dobar, ali i da je precijenjen. Ja više volim pit po stanovima jer je manje para”, rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *