Pokazala make-up transformaciju pa ostavila ljude u čudu: “Kao da nije ista osoba”

KANADSKA vizažistica Sarah Anders svojim transformacijama šokira pratitelje na TikToku, a mnogi pišu kako ne mogu vjerovati da je riječ o istoj osobi, piše Daily Mail.

Beauty influencerica, kojoj nedostaju prednji zubi, nada se kako će svojim transformacijama osnažiti žene koje se ne osjećaju lijepima, a hejteri je u komentarima redovno prozivaju za “catfishing”, odnosno kreiranje izmišljene online osobe kojom obmanjuje pratitelje.

36-godišnja tiktokerica inače se šminka samo za posebne prilike, a počela je tako što je gledala razne YouTube tutorijale o šminkanju. 

“Dobivam puno pozitivnih reakcija online, što je nevjerojatno. Nađe se i nešto negativnih, ali to mi ne smeta jer je uvijek puno više ljubavi nego mržnje”, izjavila je pa dodala: “Ako mogu učiniti da se žene osjećaju bolje u svojoj koži, to je plus. Samo želim da žene znaju da su lijepe, bez obzira na nesavršenosti koje smatraju da imaju.” 

“Kao da nije riječ o istoj osobi” 

 Snimke njezinih transformacija prikupljaju milijune pregleda i brojne komentare tiktokera. 

“Kao da nije riječ o istoj osobi”, “Samo oči su tvoje” i “Momci, je li vas strah? Nikad ne znate tko se krije iza snimki”, neki su od komentara. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *